Flashbericht : Wereldpremière voor Bart Herman

Hallo allen!

Iedereen gezond en wel hopelijk?

Even snel dit bericht om jullie op de hoogte te stellen van zeer heuglijk nieuws. Jaap Kwakman, gitarist van de Nederlandse 3JS uit Volendam (wier single “Dansen tot het over is” het momenteel zeer goed doet op radio2) en tevens één van mijn beste vrienden kwam gisteren aandraven met het volgende nieuws : het internationale platform ‘5feetsessions’ wil overal ter wereld en dus ook in Vlaanderen live-streamconcerten organiseren. En wie werd er uitverkoren om hier in Vlaanderen van dit project de spits af te bijten? Jawel, deze jongen hier! Ik mag als eerste artiest gebruik maken van hun splinternieuwe “podium”. Het wordt een solo-concert vanuit onze huiskamer hier in Halle en dit op vrijdag 19 juni om 20u. Je kan dit concert alleen of in groep (lounge-ticket) bijwonen voor de luttele prijs van 4€. Alle info hieromtrent vind je op onze Facebookpagina.

Het is voor ons allen (ikzelf, jullie, Jaap, 5feetsessions) een beetje een sprong in het duister, een try-out, een experiment maar ik ben er van overtuigd dat het een gezellige boel gaat worden waar ook ruimte is voor interactie (één van de grote troeven van 5feet sessions!) want we gaan tijdens de sessie ook met elkaar in dialoog. Een echt live-concert is het natuurlijk niet maar het is zeker een waardig alternatief in deze vreemde tijden en ik ben dan ook uitermate trots dat ik als artiest hiervan de “première” mag doen.

Ik hoop dat ik jullie in grote getale zal mogen begroeten op het concert maar moet er al meteen aan toevoegen : de kaarten zijn beperkt. Er zijn maar tickets beschikbaar voor 100 personen, dus snel zijn is de boodschap!

Dag vrienden, hou jullie gezond en hopelijk tot dan!

Bart.