Nieuwsbrief augustus 2020

Hey vrienden,

30 graden celsius op een augustusavond om 20u, wat zeg je daarvan ? men zou er vanzelf van in lockdown gaan! Hoe gaat het met jullie ? Hopelijk heeft het hardnekkige beestje geen van jullie te pakken gehad?! Ook met ons alles in orde, hout vasthouden.

Tja, zoals jullie kunnen merken is er weinig beweging te bespeuren op onze kalender . De reden is genoegzaam bekend. Toch wil dit niet zeggen dat we stilzitten. Ik ben momenteel druk bezig met de verrassing die ik jullie beloofd heb ( gebaseerd op jullie ingestuurde top 5!) en die ik hoop af te hebben tegen eind november ( niet september!) zodat dit eventueel een leuk cadeautje kan zijn voor onder de kerstboom. Rara!

Tevens ben ik samen met goeie vriend en producer Jaap Kwakman vlijtig aan het brainstormen over het splinternieuwe album dat we in 2021 gaan opnemen en dat het begin moet zijn van een nieuwe theatershow in september volgend jaar.

Ondertussen koesteren we ook de hoop dat onze optredens vanaf januari 2021 weer kunnen doorgaan want er staan er nog een pak op stapel én het wordt nu toch wel dringend tijd dat we mekaar nog eens terugzien! We hangen natuurlijk volledig af van hoe de curve verder evolueert maar ik ben er zeker van , als we ons allemaal aan de regels houden en een beetje geduld koesteren , dat we spoedig de zaak weer onder controle hebben en stilletjesaan mogen beginnen uitkijken naar een iets gewonere situatie. Liesbeth en ik missen jullie ontzettend en wensen oprecht dat jullie allemaal gezond mogen blijven, dat is het allerbelangrijkste!

Zodat er nieuws te verkondigen valt(hopelijk snel!) mag je mij weer op deze pagina verwachten.

Vele groeten en vooralsnog kushandjes vanuit een tropisch pajottenland!

Bart.